Möt Janette Högberg på Gårdsbutik Thuresson

Säg Glommen och de flesta tänker på hav, fisk och skaldjur. Här finns dock också Gårdsbutik Thuresson, ett paradis för den som älskar riktigt fint kött.

Skrivet av Lovisa
Lovisa Redaktör

Om du följer de krokiga vägarna ut på landet mot havet finner du, precis intill en grishage, en av Hallands mest omtalade köttdiskar. Stället drivs av Janette Högberg och hennes medarbetare.

Här lagar vi mat som på farmors tid. Småskaligt, naturligt äkta och med en massa passion för det vi gör.

I butiken hittar du alla detaljer på gris, nöt, kalv, lamm och kyckling. Du kan köpa det färskt över disk, egentillverkade charkuterier och unika delikatesser. Allt kött är närproducerat och enligt gänget på Thuresson och Morpegrisen kan man vara säker på att djuren haft ett gott liv. På gårdsbutiken styckas allt kött så att man kan få det precis som man vill ha det. Kotletten med eller utan svål, Butschersteken mald eller i skivor.

Jag tycker det är vansinnigt roligt att vistas med mitt team, fantastiska kunder och all god mat så jag jobbar gärna för mycket. När jag behöver hämta kraft och luft cyklar jag ner till Olofsbo strand. Där går och halvspringer jag längs stranden. Jag springer upp på de höga klitterna och spanar ut över Glommen och nejden. Det är lika underbart där under alla årets årstider. Friskt, vackert och lugnande för mig.

😐 Vi hittar inte fler artiklar
😖 Något gick fel! Vi kan inte hämta fler artiklar.