En person promenerar på en brygga vid stranden.
Foto: Linda Lomelino

A Christmas Day in Halland

Skrivet av Lisa Söderholm
Lisa Söderholm Redaktör och friluftsälskare

Hitta till kallbad, vintriga utflykter och halländsk mat. Appen A day in Halland är uppdaterad med många härliga vintertips. Här får du tips om saker du kan göra och upptäcka i hela Halland och tipsen baseras på var du befinner dig.

Uppdatera din app eller ladda ner den här:

Ladda ner appen via Google Play

Ladda ner appen via App store

Kallbada i sjö & hav

Man ångrar aldrig ett uppfriskande bad! Att kallbada är dessutom bra för både kropp och själ. Spring i från stranden, doppa dig från en brygga eller direkt från klipporna. I A day in Halland får du tips på passande badplatser i hela Halland.

Översiktsbild över Varbergs kallbadhus
Om du vill kombinera kallbad i havet med bastu med utsikt över Getterön är Varbergs kallbadhus perfekt.Foto: Natalie Greppi

Vintriga utflykter i naturen

Upptäck skogen med porlande vattenfall, slingrande stigar och mjukaste mossa, eller ge dig iväg på utflykt till havet och njut av vidsträckta stränder, klippor eller kanske en fyr. Appen är uppdaterad med massor av fina tips.

En person promenerar på en brygga vid stranden.
Passa på att upptäck hallands natur i vinter.Foto: Linda Lomelino

Halländsk mat i massor

Det finns många sätt att njuta av halländsk mat i vinter. Många gårdsbutiker har öppet så du kan köpa kött, grönsaker, ostar och annat gott. REKO-ringarna runt om i Halland gör det också möjligt för dig att förbeställa din mat. Vi har samlat både gårdsbutiker och REKO-ringar i appen och dessutom har Hallands matgille, som jobbar för att fler ska äta halländsk mat, satt ihop en lista med sina bästa tips.

Halländsk mat
Låt vintern smaka halländskt i år.Foto: Daniel Börjesson 

Ladda ner appen

Ladda ner via Google Play

Ladda ner via App store

😐 Vi hittar inte fler artiklar
😖 Något gick fel! Vi kan inte hämta fler artiklar.