Två vuxna sitter i varsin solstol medan två barn spelar fotboll vid sidan om.
Foto: Philip Liljenberg

Hitta nya utflyktsfavoriter med A day in Halland

Vad ska vi göra idag? Det är frågan som många semesterfirare ställer sig. Men nu är det enkelt att få svar på frågan. Med digitala tjänsten A day in Halland får såväl turister som hallänningar väl utvalda tips om vad man kan göra en dag i Halland.

Skrivet av Lisa Söderholm
Lisa Söderholm Redaktör och friluftsälskare

I Halland är det nära till mycket och det finns alltid något att göra, men ibland kan det vara svårt att komma på vad man vill hitta på. Då är A day in Halland perfekt. A day in Halland är en digital guide som tipsar om saker du kan göra och uppleva – små guldkorn och hemliga favoriter. Tipsen baseras på var i Halland du befinner dig och vad du är intresserad av. Så använd den för att hitta din nya favoritbadplats, bästa familjeutflykterna, mysiga gårdsbutiker, härliga självplock och spännande konstateljéer.

Drönarbild över Fästningsbadet
Hitta ditt nya favoritbad med hjälp av A day in Halland. Har du till exempel testat Fästningsbadet i Varberg?Foto: Marie Hidvi

Varken turister eller hallänningar bryr sig så mycket om kommungränser när de vill hitta på något. Därför är det härligt att vi tillsammans med kommunerna nu kan erbjuda en matig, digital, välskriven guide till hela Halland

Kanske hittar du ett nytt favorit-café på promenad- eller cykelavstånd. Eller så tar du bussen, tåget eller bilen och åker på dagsutflykt till ett picknickställe, museum, glasscafé eller naturreservat som du inte ens visste fanns.

Överallt i Halland finns massor med härliga utflykter. Här är det alltid värt att stanna en dag till!

Två barn står med varsin cykel i skogen.
Använd A day in Halland för att hitta en perfekt utflykt för hela familjen. Foto: Oskar Albrektson

 

Läs mer på: adayinhalland.com

 

😐 Vi hittar inte fler artiklar
😖 Något gick fel! Vi kan inte hämta fler artiklar.