Två vuxna sitter i varsin solstol medan två barn spelar fotboll vid sidan om.
Foto: Philip Liljenberg

Hitta nya utflyktsfavoriter med A day in Halland

Vad ska vi göra idag? Det är frågan som många semesterfirare ställer sig. Men nu är det enkelt att få svar på frågan. Med appen A day in Halland får såväl turister som hallänningar väl utvalda tips om vad man kan göra en dag i Halland.

Skrivet av Lisa Söderholm
Lisa Söderholm Redaktör och friluftsälskare

I Halland är det nära till mycket och det finns alltid något att göra, men ibland kan det vara svårt att komma på vad man vill hitta på. Då är A day in Halland perfekt. A day in Halland är en app där du får tips om saker du kan göra och upptäcka i hela Halland. Hitta till de bästa stränderna, mysigaste utflykterna, godaste glassarna och den vackraste naturen. Tipsen baseras på var i Halland du befinner dig.

Ett gäng har picknick på stranden
Hitta nya picknickställen med appen A day in HallandFoto Anna Hållams

I år är det extra viktigt att semestra säkert och därför är en del platser, där det finns risk att det samlas mycket folk, markerade i appen. Tänk på att hålla avstånd och undvika trängsel för att minska smittspridning, och passa istället på att upptäcka nya smultronställen.

Kanske hittar du ett nytt favorit-café på promenadavstånd. Eller så tar du bilen och åker på dagsutflykt till ett picknickställe, museum, glasscafé eller naturreservat som du inte ens visste fanns.

Ladda ner appen i App store eller Google play.

 

😐 Vi hittar inte fler artiklar
😖 Något gick fel! Vi kan inte hämta fler artiklar.