Bild utifrån en julmarknad där två barn är på väg in genom en trädörr på en gammal lada av sten, uatnför finns julkransar.

Din guide till Hallands mysigaste julmarknader

Finns det något mysigare än julmarknader? Värmande eldar, juliga dofter och marknadsbodar fyllda med karameller, ostar, korvar och annat som hör julen till. Strosa runt bland hantverk, lokalproducerade råvaror och finfina klappar med en värmande glögg i handen. Kom i julstämning med någon av Hallands mysiga julmarknader.

Skrivet av Lisa Söderholm
Lisa Söderholm Redaktör och friluftsälskare

Ge dig ut i vinterhalland och besök någon av Västsveriges mest populära julmarknader eller välj någon av de lite mindre marknaderna där bodarna är färre, men julkänslan är minst lika närvarande. Oavsett vilken julmarknad du väljer kan du förbereda dig på mängder av pepparkakor, glögg, ostar, korvar, hantverk och hemkokta karameller.

Julmarknad på Söderfamiljen

15 dec

För tredje året i rad bjuder Söderfamiljen in till julmarknad med härlig stämningsfull livemusik, grill, utomhusbar och ett skönt gäng med försäljare som erbjuder lokal öl, kombucha, nyrostat kaffe, hantverk och mycket annat som passar lika bra på julbordet som att ge bort i julklapp.

Jul på Öströö Fårfarm

16 dec

På Öströö fårfarm är julstämningen hög och ligger det snö på marken kan du åka häst och släde. Säg hej till tomten eller passa på att pyssla lite med nissarna innan du njuter av pepparkakor och glögg och ladugården.

Bild på en familj som åker häst och vagn i snön.
På Öströö Fårfarm är julstämningen hög.Foto: Öströö Fårfarm

Julmarknad på Halmstad slott

16 Dec

Tredje Söndagen i advent anordnas det enligt tradition en härligt gammaldags julmarknad inne på borggården på Halmstad slott, här hittar du ett stort utbud med mat ifrån hela Halland.

Dela artikeln med en vän.

Pin på pinterest
😐 Vi hittar inte fler artiklar
😖 Något gick fel