Välkommen till havet, skogen, vidsträckta stränder och sveriges bästa surf. Välkommen till Halland.

Vi är Visit Halland – en reseguide som hjälper dig att hitta till det bästa i Halland. Små guldkorn och hemliga favoriter. Vi vill få fler att upptäcka det många av oss redan märkt – att det är något speciellt med Halland.

Att semestra i Halland är lika härligt som att leva här, och vi vill att fler ska komma hit och få uppleva stränderna, surfa på vågorna, cykla på vägarna, vandra i skogarna och njuta av lugnet på några av Sveriges bästa spa-hotell.

Vi har en natur som alltid är nära – en unik kombination av både hav och skog. Vidsträckta stränder, slingrande skogsstigar, mysiga städer, familjevänliga campingar och mängder av gårdsbutiker. Dessutom sträcker sig prisbelönta Kattegattleden längs hela hallandskusten.

Kom hit och upplev kontrasterna av lugn och energi. Av avkoppling och adrenalin. Av allt det där som är så bra med Halland.

Visit Halland är Region Hallands besöksnäringsavdelning och vi vill få fler att upptäcka det många av oss redan märkt – att det är något speciellt med Halland. För att lyckas få fler människor att uppleva allt det fina i Halland samverkar vi med både destinationerna och företagen i Halland.

För att öka kompetensen inom besöksnäringen i Halland jobbar vi i ESF-projektet Kompetens Destination Halland som du hittar här.

Kontaktpersoner
'Skrivet av: ' + Lisa

Lisa Söderholm

Redaktör och friluftsälskare lisa.soderholm@regionhalland.se
'Skrivet av: ' + Nadja

Nadja Leek

Skribent och matfantast nadja.leek@regionhalland.se
'Skrivet av: ' + Tove

Tove Johansson

Administratör och träningsälskare tove.johansson@regionhalland.se
'Skrivet av: ' + Albin

Albin Martinsson

Digital designer albin.martinsson@regionhalland.se
'Skrivet av: ' + Rosi

Rosi Magnusson

PR-ansvarig rosi.magnusson@regionhalland.se
'Skrivet av: ' + Jeanette
'Skrivet av: ' + Åse
'Skrivet av: ' + Sebastian
'Skrivet av: ' + Jimmy
'Skrivet av: ' + Jonas
'Skrivet av: ' + Agneta

Agneta Kristiansson

Skribent agneta.kristiansson@regionhalland.se
'Skrivet av: ' + Anna